Molimo pričekajte
Šifra: 66490

SABATTI SAPHIRE TACTICAL CARBON

2.163,39 € (16.300,06 kn)
1 € = 7,53450 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Pošalji upit

-  odvojivi spremnik za 3 metka
-  sila okidanja: 600 gr
-  dužina cijevi:  660 mm
-  ukupna dužina puške: 1180 mm
-  težina puške: 4,1 kg
-  karbonska MRR cijev
-  debljina cijevi: 28 mm
-  twist rate: 11″

Podijeli na društvenim mrežama

Sabatti SAPHIRE TACTICAL CARBON je lagana puška dizajnirana za lov i gađanje na velike udaljenosti. Iako je mala težina često neprijatelj preciznosti u proizvodnji pušaka, uspjeli smo olakšati svaku pojedinu komponentu ove puške, zadržavajući pritom njezinu ukupnu krutost. Namjerno smo krenuli od naše akcije Saphire koja je izrađena od bloka Ergal 55, notorno krute, ali lake legure. Dizajn je potpuno moderan, ali vrlo profinjen.

Multiradijalne (MRR) cijevi hladnim su čekićem prvo kovane do promjera od 16 mm, što smanjuje težinu, a zatim su omotane ugljikom i kevlarom do promjera 28 mm. Aluminijska plinska kočnica ima navoj 5/8 ”-24. Inženjerskom timu tvrtke Sabatti trebalo je više od dvije godine da utvrdi kako najbolje kombinirati ugljik i čelik: ova dva materijala potpuno se različito rastežu pod utjecajem temperatura pa je vrlo teško održavati preciznost sa porastom temperature u cijevi.

Kundak je izrađen od lakših polimera od staklenih vlakana za razliku od ostalih taktičkih modela, ali je robustan i apsorbira vibracije. Obrazina je podesiva i po visini i po pravcu. Značajna gumena podloga pomaže u smanjenju trzanja čak i kod magnum kalibra.

Saphire Tactical Carbon standardno dolazi sa okidačem sa ubrzicom (Stecher) koji se mora aktivirati prije pucanja ili sa Match okidanjem.

Ukupna težina je samo 4,1 kg što olakšava nošenje puške u svim lovačkim situacijama, ali je i stabilnija i preciznija za precizno gađanje od bilo koje druge puške na tržištu danas.

  •  odvojivi spremnik za 3 metka
  •  sila okidanja: 600 gr
  •  dužina cijevi:  660 mm
  •  ukupna dužina puške: 1180 mm
  •  težina puške: 4,1 kg
  •  karbonska MRR cijev
  •  debljina cijevi: 28 mm
  •  twist rate: 11"

NAPOMENA:  Oružje i streljivo je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva!!

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.