Molimo pričekajte
Šifra: 85340

SABATTI SAPHIRE SYNTETIC 30-06

1.033,91 € (7.789,99 kn)
1 € = 7,53450 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Pošalji upit

Oznake: puške, sabatti, lov
Podijeli na društvenim mrežama

Glava je izrađena od čvrstog bloka legure aluminija Ergal 55 i sadrži integriranu Picatinny šinu za brzo postavljanje i korištenje optičkih ciljnika. Zatvarač sa 3 bradavice više nije monolitni komad, već je izrađen iz tri dijela: glave, tijela i ručke. To omogućava precizniju izradu dijelova, upotrebu različitih vrsta čelika i toplinske obrade na temelju potrebnih mehaničkih karakteristika. Zatvarač se kreće vrlo glatko, a njegova plutajuća glava jamči savršen kontakt na sve 3 bradavice, poboljšavajući preciznost. Cijevi(kalibri) se mogu  jednostavno zamijeniti uz pomoć ključa M6  i Torx-ključa za skidanje kundaka. Moguća je zamjena iz jednog kalibra u drugi u istoj skupini zamjenom samo cijevi; ukoliko kalibri nisu u istoj skupini, potrebno je još zamjeniti spremnik i glavu zatvarača. 

Završetak cijevi izrađen od NiCrMo čelika, očvršćen je i kaljen posebnim postupkom za poboljšanje tvrdoće na površini i čvrstine u sredini. Isti postupak je napravljen i sa glavom zatvarača koji je najvažniji dio puške, jer se sigurnost u potpunosti oslanja na nju. Kundak je napravljen od  plastike visoke otpornosti, pojačan sa staklenim vlaknima, zbog čega je ultra lagana, a opet vrlo jaka. Smanjuje vibracije u korist preciznosti. 

- odvojivi spremnik za 3 metka

- sila okidanja: 1.100 gr 

- dužina cijevi:  610 mm

- ukupna dužina puške: 1.140 mm 

- težina puške: 3,3 kg

- MRR cijev

- debljina cijevi: 15 mm

- twist rate: 11"


NAPOMENA:  Oružje i streljivo je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva!!

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.