Molimo pričekajte
Šifra: 66655

Franchi Instinct L 20/76 - 71 cm

1.320,00 € (9.945,54 kn)
1 € = 7,53450 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Pošalji upit

- Kalibar: 20/76
- Težina: 3.250 g
- Promjenjivi čokovi: DA
- Selektor vatre: DA

Podijeli na društvenim mrežama

Lovkinja ne bi trebala biti samo stereotip o damama koje prate njihove muškarce, već bi ih i same trebali doživljavati kao ljubiteljicu lova.

Energija, snaga, odlučnost i šarm karakteristike su koje vas čine jedinstvenima, koliko god vaše lovno iskustvo trebalo biti jedinstveno. Pokažite svoje instinkte lovkinje sa Instinct Catalyst sačmaricama dizajniranim specijalno za vas. Žene i muškarci su fizički različiti. Instinct Catalyst, zadržavajući iste tehničke i balističke karakteristike kao i ostali modeli iz linije Franchi, opremljeni su kundacima posebno dizajniranom za lovkinje.

  • Kalibar: 20/76
  • Težina: 3.250 g
  • Promjenjivi čokovi: DA
  • Selektor vatre: DA


Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.