Molimo pričekajte
Šifra: 20668

Franchi HORIZON VARMINT Subalpine .223 Rem.

1.190,00 € (8.966,06 kn)
1 € = 7,53450 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Pošalji upit

- Težina: 4.150 g
- Twist cijevi: 1/9
- Spremnik: 4+1; 8+1
- Dužina cijevi: 61 cm
- Ukupna dužina: 1187 mm (sa plinskom kočnicom)
- Garancija: 7 godina

Podijeli na društvenim mrežama

Svestran i učinkovit, Horizon Varmint Elite Subalpine kombinira veliku balističku preciznost - čak i na većim daljinama.

Horizon Varmint Elite Subalpine dolazi u Optifade Subalpine camo uzorku. Dizajniran sa mikro i makro šarama, kako bi zavarao percepciju divljači i omogućio lovcu da se kamuflira, bilo da vreba sa zemlje ili ispod zaklona drveća i vegetacije. Cerakote premaz na cijevi i akciji, tipičan za liniju Elite, ovdje se nudi u boji Midnight Bronze i kromatski je usklađen sa kamuflažnim uzorkom. Ultrafini keramički premaz koji dodatno poboljšava otpornost na koroziju i odvajanje tretiranih površina, savršen je za lov čak i u ekstremnim uvjetima.

Puška Horizon Varmint Elite Subalpine dostupna je u kalibrima .22-250 REM (12" twist), .223 REM (9" twist), .224 VAL (7" twist).

Od čistih varmintera - kao što su .22-250 REM i .224 VAL, do .223 REM, koji omogućuje najbolje korištenje čak i malo dužih zrna, od klasičnog 55 grain do težeg streljiva. Sa kanaliranim profilom cijevi i kanaliranim zatvaračem, koje pomiču težište unatrag, Horizon Varmint posjeduje izvrsnu ravnotežu težine, što ga čini istovremeno stabilnim i upravljivim dok mu daje moderan stil. Poniklani zatvarač Dependa Bolt je nazubljen - sa sustavom zaključavanja sa tri rebra - i omogućuje otvaranje do 60°. Aerodinamična konusna drška zatvarača lako se uklanja za rutinsko održavanje. Kao i svaka Franchi puška, ima 7-godišnje jamstvo na svoje mehaničke dijelove i potvrdu o točnosti od 1 MOA od tri ispaljena hica.Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.