Molimo pričekajte
Šifra: 66167

Franchi ESPIRIT 12/76

2.906,63 € (21.900,00 kn)
1 € = 7,53450 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Pošalji upit

Među Franchi lovnim puškama, Esprit je položara par excellence: moderna i elegantna, kombinira karakter i tradiciju. Idealna lovna kombinacija; brza je u iznenadnom ciljanju i u pucanju.

Podijeli na društvenim mrežama

Među Franchi lovnim puškama, Esprit je položara par excellence: moderna i elegantna, kombinira karakter i tradiciju.

Idealna lovna kombinacija; brza je u iznenadnom ciljanju i u pucanju. Te značajke, zajedno sa opcijom kraće cijevi, čine je sačmaricom pogodnom i za lov na šljuku. Esprit je dostupan u 12, 20, 28 i .410 kalibru sa automatskim ejektorima, sa dužinama cijevi 61, 68, 71 cm.  Izmjenjivi čokovi od 50 mm, sa jednom, tri ili četiri zvjezdice. Šina je satenske boje i udubljena, a sferni prednji nišan je u srebrnoj boji. Također je dostupna na zahtjev i sa dvostrukim okidačem i zatvaračem za ljevake. Glava puške je od čelične legure, dodatno poboljšana okruglom linijom koja pušci daje notu luksuza i jednostavnosti. Lagana je i jednostavana za rukovanje, a sve je zaokruženo u prekrasnu cjelinu sa drvetom kundaka klase tri sa uljnim premazom.

Sa Espritom tradicija sačmarice evoluira i transformira se u suvremene linije sa savršenom ergonomijom, sposobnom pružiti apsolutni užitak svakom lovcu.

Kao i sve lovačke puške Franchi, Esprit ima sedmogodišnje jamstvo na mehaničke dijelove i u skladu je sa pravilima platforme Franchi Exclusive Style, što ga čini prirodnim produžetkom lovačke ruke.

Težina: 2,9 kg

Dužina cijevi: 71 cm

Kundak: engleski, klasa 3, završni uljni premaz, narančasta guma

Okidanje: jedan okidač 

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.