Molimo pričekajte
Šifra: 65774

FAIR SAFARI 8x57JRS FXW express bokerica

2.950,00 € (22.226,78 kn)
1 € = 7,53450 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Pošalji upit

- Dužina cijevi: 550 mm
- Težina: 2,95 kg

Oznake: express, 8x57jrs, fair, lov
Podijeli na društvenim mrežama

 FAIR SAFARI FXW- express bokerica 8x57JRS

Kao što svaki ljubitelj oružja zna, proces proizvodnje Express oružja je još uvijek vrlo delikatan, kompliciran i uglavnom se izvodi ručno; to je razlog zašto F.A.I.R.® zapošljava i ugovara specijalizirane tehničare i radnike sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji pušaka. Modeli Express SAFARI dostupni su u četiri različite konfiguracije: SAFARI FXW, SAFARI 500, SAFARI DE LUXE, SAFARI PRESTIGE. Svi su izrađeni na glavi od puške kalibra 20, modeli SAFARI su pouzdani, elegantni i laki za rukovanje, zahvaljujući svojoj laganoj težini od približno 3 kg.

Precizna konvergencija pucanja iz cijevi izuzetno je važna za sve modele SAFARI. Cijevi se ručno poravnavaju u tunelu za gađanje; ispitivanje prihvatljivosti zahtijeva ispaljivanje dva hica po svakoj cijevi unutar promjera od 50 mm, sa udaljenosti od približno 50 metara.


NAPOMENA:  Oružje i streljivo je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva!!

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.