Molimo pričekajte
Šifra: 20225

Beretta A400 Xplor Action 12/76 66cm

1.910,00 €
U cijenu je uključen PDV (25%)
Pošalji upit

- Vrsta cijevi: Optima Bore HP
- Ležište: 76mm (3″)
- Sustav zaključavanja: Rotirajuća glava zatvarača
- Podložna guma: MicroCore® (10 mm)
- Tehnologija: Steelium Plus
- Završna obrada/boja: Polusjajno ulje
- Promjer provrta: 18,6 mm
- Sustav povrata: Pogon na plin

Oznake: beretta, a400, action, xplor
Podijeli na društvenim mrežama

Opremljen svim značajkama koje su seriju A400 učinile tolikim uspjehom, to je poluautomat koji možete koristiti sa apsolutnim povjerenjem bez obzira na vrstu divljači, streljivo, metu ili godišnje doba. Svestranost puške povećana je zahvaljujući prijemniku koji dolazi sa utorima za montažu nišana za prihvat optike ili drugih sustava za nišanjenje.

Najbolji sustav za smanjenje trzaja na svijetu: - 60%
Kick-Off je jedina redukcija trzaja na svijetu koja koristi dva hidraulična prigušivača vrlo slična onima u automobilskim ovjesima. Svi ostali sustavi na tržištu temelje se na deformaciji mekih materijala poput gume, poliuretana ili polimernih umetaka. Razlika? Zamislite samo kakav bi bio osjećaj voziti svoj automobil na gumenim amortizerima!

Daljnji korak naprijed u performansama. Mekana, lagana i može klizati tijekom nošenja na ramenu
Micro-Core je inovativna guma koju je razvila Beretta zahvaljujući svom iskustvu sazrijevanom desetljećima na natjecateljskim poljima diljem svijeta. Zahvaljujući tehnopolimeru otvorenih ćelija, mekšem, lakšem i skliskijem od gume, Micro-Core se postupno i trenutno širi, povećavajući svoju površinu na ramenu i dajući sačmarici siguran i precizan oslonac.

36% brži od bilo kojeg drugog poluautomata
Mehanizam A400 Xplor pravi je dragulj inženjerstva koji se razlikuje od svih ostalih sustava na tržištu svojom iznimnom brzinom kretanja. Biti najbrži u pucanju dodatnih hitaca znači povećati svoje šanse da pogodite metu. Uz A400 Xplor čak je i to moguće.

Pouzdana brzina i nenadmašne performanse
Blink je novi "motor" A400 Xplora, plod integracije novog plinskog sustava Beretta, blokade glave rotirajućeg zatvarača i novog sustava za punjenje. Novi plinski sustav ima inovativni klip sa elastičnom trakom za struganje koja također funkcionira kao brtva. Na taj je način Blink snažniji i puno čišći.

Posebna Optima-Bore HP geometrija zamišljena je da ponudi najbolje performanse, čak i sa čeličnom sačmom. Uzorak pucanja ostaje savršen i ujednačen u svakoj vrsti lova, nadopunjen upotrebom Optima-Choke HP cijevi.

A400 Xplor Action
Dizajn sačmarice nikad nije bio tako lijep i funkcionalan u isto vrijeme.
Od umetka na prednjem dijelu do štitnika okidača, svaka komponenta A400 Xplor je zamišljena da optimizira oblik, težinu i funkcionalnost.

Smeđi prijemnik: evolucija estetike
Završna obrada spremnika A400 Xplor Action apsolutna je inovacija u svijetu lovačkih sačmarica i predstavlja spoj između zaštitnih karakteristika anodiziranja i ekskluzivne smeđe-brončane boje.


Karakteristike:

Vrsta cijevi: Optima Bore HP
Ležište: 76mm (3")
Sustav zaključavanja: Rotirajuća glava zatvarača
Podložna guma: MicroCore® (10 mm)
Tehnologija: Steelium Plus
Završna obrada/boja: Polusjajno ulje
Promjer provrta: 18,6 mm
Sustav povrata: Pogon na plin


NAPOMENA:  Oružje i streljivo je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva!!

Pojedine fotografije proizvoda mogu biti ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na zaslonu i sl.

Oružje, streljivo, kapisle i barute je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva.