Franchi ESPIRIT 20/76

21.900,00Kn
Bez poreza: 17.520,00Kn
Dostupnost:
Pre-Order
Model:
66167
Proizvođač:
Franchi
  • Cijena dostave
    35,00 kn. 

  • Povrat novca zagarantiran

Share

 Među Franchi lovnim puškama, Esprit je položara par excellence: moderna i elegantna, kombinira karakter i tradiciju.

Idealna lovna kombinacija; brza je u iznenadnom ciljanju i u pucanju. Te značajke, zajedno sa opcijom kraće cijevi, čine je sačmaricom pogodnom i za lov na šljuku. Esprit je dostupan u 12, 20, 28 i .410 kalibru sa automatskim ejektorima, sa dužinama cijevi 61, 68, 71 cm.  Izmjenjivi čokovi od 50 mm, sa jednom, tri ili četiri zvjezdice. Šina je satenske boje i udubljena, a sferni prednji nišan je u srebrnoj boji. Također je dostupna na zahtjev i sa dvostrukim okidačem i zatvaračem za ljevake. Glava puške je od čelične legure, dodatno poboljšana okruglom linijom koja pušci daje notu luksuza i jednostavnosti. Lagana je i jednostavana za rukovanje, a sve je zaokruženo u prekrasnu cjelinu sa drvetom kundaka klase tri sa uljnim premazom.

Sa Espritom tradicija sačmarice evoluira i transformira se u suvremene linije sa savršenom ergonomijom, sposobnom pružiti apsolutni užitak svakom lovcu.

Kao i sve lovačke puške Franchi, Esprit ima sedmogodišnje jamstvo na mehaničke dijelove i u skladu je sa pravilima platforme Franchi Exclusive Style, što ga čini prirodnim produžetkom lovačke ruke.


Težina: 2,6 kg

Dužina cijevi: 68 cm

Kundak: engleski, klasa 3, završni uljni premaz, narančasta guma

Okidanje: jedan okidač